Top
De basis - dranken
Net zoals bij mensen, begint ook bij honden de gezondheid in de buik.
Om die reden vormen onze aloë vera- en bijenproducten de basis van de extra ondersteuning die u uw hond kunt geven. (Voor 100% natuurlijke voeding verwijzen we u graag naar onze andere website.)

De 3 dranken op onze website kunnen uitstekend als basis dienen voor een fitter en vitaler leven van uw hond.
Allemaal bevatten ze een hoog percentage gestabiliseerde Aloë Vera, die het lichaam voorziet van rijke voedingsstoffen, een positieve uitwerking heeft op de spijsvertering en zorgt voor een goede opname van vitaminen en mineralen. Ze zijn dus allemaal een goede aanvulling op de dagelijkse voeding.

Aan twee ervan zijn echter nog natuurlijke toevoegingen gedaan. Daarmee is er altijd een Aloë Vera-drank die het beste past bij uw huisdier!

Aloë Vera-drank
Aloë Vera-drank
Een vloeibaar voedingssupplement met maar liefst 96,3% gestabiliseerde aloë vera met meer dan 200 voedingsstoffen - waaronder 20 mineralen, 18 aminozuren en 12 vitaminen - die helpen bij het ondersteunen van het afweersysteem, de huid en de spijsvertering van dieren.
Meer informatie over Aloë Vera-drank
€ 27,50
Aloë-Veenbes-Appel-drank
Aloë-Veenbes-Appel-drank
Een vloeibaar voedingssupplement met maar liefst 90,6% gestabiliseerde aloë vera. Bevat daardoor vrijwel dezelfde goede eigenschappen als de Aloe Vera-drank. Draagt daarnaast bij aan een gezonde vochthuishouding, de eetlust en verhoogt het energieniveau.
Meer informatie over AloëdVeenbes-Appel-drank

€ 27,50
Aloë-Glucosamine-drank
Aloë-Glucosamine-drank
Een vloeibaar voedingssupplement met maar liefst 87,8% gestabiliseerde aloë vera. Bevat dus vrijwel dezelfde goede eigenschappen als de Aloe Vera-drank. Helpt daarnaast bij het behoud van soepele gewrichten en gezond kraakbeen en draagt bij aan een snel herstel na fysieke inspanning.
Meer informatie over Aloë Glucosamine
€ 37,76